Ophavsrettigheder

Denne webside er udgivet af:

MUNCH I/S
Lundegårdsvej 1
DK-5690 Tommerup
Danmark

Informationerne og data på www.munch-tek.dk er primært beregnet på MUNCH's kunder, presse, leverandører og studerende. Det er vores ønske at informationerne og data på denne side er så lødige og fyldestgørende som muligt.

Denne webside er underlagt gældende dansk ret, og eventuelle tvister afgøres i henhold til dansk lov. Ud over gældende dansk lov er der knyttet følgende begrænsninger til brugen af denne side:

Tekst, information, billeder, illustrationer mv. fra www.munch-tek.dk er ophavsretligt beskyttet og må ikke kopieres, ændres, videresælges eller på anden måde gengives uden MUNCH's skriftlige samtykke. Det er dog tilladt at udprinte materiale til privat og ikke-kommercielt brug, herunder distribueres internt i virksomheden uden videre tilladelse.

Såfremt der ønskes at linke til denne webside skal linket henvise til forsiden. Det er ikke tilladt at lave dybe links på siden. MUNCH kan anmode om at links til siden bliver fjernet uden videre foranstaltning.

MUNCH fralægger sig ethvert ansvar for sider, der er knyttet til denne side via links.

Brugen af denne side sker på brugerens eget ansvar. MUNCH kan på ingen måde gøres ansvarlig for skader på programmel og udstyr, som følge af brug af siden.

 

Kontakt

MUNCH I/S

Følg os på LinkedIn

Vi er naturligvis på LinkedIn hvor vi løbende opdatere i forhold til nyheder inden for DPF rensning og Industriel afblæsning.

 

Samarbejdspartnere

Se hvem vi samarbejder med.

Vores P300 Forbrændingsovn indgår i et 2-årig projekt som er støttet af Markedsmodningsfonden.

Seneste nyheder

01 sep 2015
Vi har glædet os meget til denne dag, hvor vi kan relancere vores hjemmeside i et helt nyt design. Samtidig har vi valgt at ændre vores firmanavn, så...