Brug af siden

MUNCH stiller udelukkende denne hjemmeside til rådighed som en service og som informationskilde. Informationerne skaber ikke noget aftalegrundlag mellem brugeren og MUNCH.

Før du benytter informationer fra hjemmesiden, opfordrer vi dig til at søge personlig assistance og rådgivning fra MUNCH.

Vi har forsøgt at vedligeholde informationer, software og øvrige servicer på denne hjemmeside så korrekt som muligt, men gør opmærksom på, at hjemmesiden kan indeholde fejl.

MUNCH fraskriver sig ethvert ansvar for sådanne fejl. Alt materiale samt indhold offentliggjort på denne hjemmeside er stillet til rådighed uden garanti af nogen art.

Dette website er optimeret til følgende webbrowsere:
Internet Explorer 8 and 9 eller senere for pc.
Chrome 23 eller senere for pc eller Mac.
Safari 6 eller senere for Mac.
Firefox 15 eller senere for pc og Mac.

Ældre versioner af ovenstående browsere kan eller kan måske ikke gengive websitet som forventet. Internet Explorer 6 og 7 er ikke understøttet. Internet Explorer 8 kræver aktivering af javascript.

Drupal 7 CMS
MUNCH‘s website er udviklet i Drupal 7.

Plugins
Visse informationer på dette website er præsenteret i pdf-formatterede dokumenter. For at kunne læse disse, er du nødt til at downloade programmet Adobe Reader, som er gratis.

Kontakt

MUNCH I/S

Følg os på LinkedIn

Vi er naturligvis på LinkedIn hvor vi løbende opdatere i forhold til nyheder inden for DPF rensning og Industriel afblæsning.

 

Samarbejdspartnere

Se hvem vi samarbejder med.

Vores P300 Forbrændingsovn indgår i et 2-årig projekt som er støttet af Markedsmodningsfonden.

Seneste nyheder

01 sep 2015
Vi har glædet os meget til denne dag, hvor vi kan relancere vores hjemmeside i et helt nyt design. Samtidig har vi valgt at ændre vores firmanavn, så...