Afblæsning af pakninger

Case beskrivelse

Virksomhed:

Kontaktperson: Torben Rask

Projektstart: April 2008

Opgave:
Udvikling af boks til fjernelse af overskydende talkum på pakninger. Kundens problemstilling: If. med en fuldautomatiseret samleproces af pumper ilægges der pakninger med en robot. Pakninger leveres på et pap rør, hvorfra de hentes af robotten. Pakningerne som er beskyttet med talkum, har tendens til at ”klæbe sammen”. Dette medføre en forhøjet risiko for at der ilægges to pakning og dermed en fejlmonteret pumpe.

Løsning:
Emnet gribes med en emnelanse og føres ind i blæsestationen.
Når emnet er helt indført, aktiverer en fotocelle trykluftafblæsningen. Emnet trækkes nu ud af blæsestationen. Når emnet er helt ude, stopper fotocelle for blæsefunktionen automatisk. Princippet i løsningen er en blæse-/sugefunktion som skaber en ”injektor-effekt” vha. et undertryk og derved fjerner overskydende talkum. Processen kan udføres en eller flere gange, ligesom det er muligt at tilpasse det ønskede blæsetryk ved regulering på den indbyggede regulator.

 

 

 

 

 

 

 


Kontakt

MUNCH I/S

Følg os på LinkedIn

Vi er naturligvis på LinkedIn hvor vi løbende opdatere i forhold til nyheder inden for DPF rensning og Industriel afblæsning.

 

Samarbejdspartnere

Se hvem vi samarbejder med.

Vores P300 Forbrændingsovn indgår i et 2-årig projekt som er støttet af Markedsmodningsfonden.

Seneste nyheder

01 sep 2015
Vi har glædet os meget til denne dag, hvor vi kan relancere vores hjemmeside i et helt nyt design. Samtidig har vi valgt at ændre vores firmanavn, så...