Afblæsning af krumtapaksler

Case beskrivelse

Virksomhed:

Kontaktperson: Stefan Hein

Projektstart: Marts 2014

Opgave:
Udvikling af afblæsningsstation til afblæsning af krumtapaksler if. med måleopgaver. Afblæsningsstation skal efterleve VW’s høje miljø- og arbejdsmiljømæssige krav. Da afblæsningsstationen placeres i måletekniske laboratoriemiljøer er det vigtigt, at spåner og støvpartikler ikke spredes til det omgivne miljø. Emnet skal kunne rotere under afblæsningen.

Løsning:
Afblæsningsstation er opbygget af et alustel som er beklædt med lakeret PVC- og stålplade. Denne opbygning giver en lydsvag og antistatisk konstruktion. Afblæsning processen foregår i et lukket arbejdskammer med en speciel trykluftpistol, som betjenes manuelt af en operatør udefra. Adgangen til arbejdskammeret sker via 2 skydelåger. Krumtapakslen opspændes mellem pinolerne, som er tilsluttet en drivmotor som styres vha. en fodbetjent kontakt.

Processen:
Aktivt rensende trykluft løsner og afriver spåner og støvpartikler, mens passiv støvsugende procesluft fjerner og transporterer partiklerne ned i en skuffe, således de efterfølgende kan bortskaffes miljørigtigt. Procesluften renses i maskinens filtersystem inden afkast til det fri

 


Kontakt

MUNCH I/S

Følg os på LinkedIn

Vi er naturligvis på LinkedIn hvor vi løbende opdatere i forhold til nyheder inden for DPF rensning og Industriel afblæsning.

 

Samarbejdspartnere

Se hvem vi samarbejder med.

Vores P300 Forbrændingsovn indgår i et 2-årig projekt som er støttet af Markedsmodningsfonden.

Seneste nyheder

01 sep 2015
Vi har glædet os meget til denne dag, hvor vi kan relancere vores hjemmeside i et helt nyt design. Samtidig har vi valgt at ændre vores firmanavn, så...