Afblæsning af 3D-printede emner

Case beskrivelse

Virksomhed:

Kontaktperson: Torben B. Lange

Projektstart: Oktober 2013

Opgave:
Udvikling af rensestation til afblæsning af 3D-printede emner. Det er et krav fra kunden, at afblæst pulver efterfølgende kan genanvendes. Ligeledes må de 3D-printede emner ikke kunne beskadiges under afblæsningen. Rensestationen skal også efterleve høje arbejdsmiljømæssige krav, da den dagligt vil blive betjent i mange timer, som oftest i kontor- og laboratoriemiljøer.

Løsning:
Kabinettet er opbygget af opskummet PVC-plade som efterfølgende er lakeret. Denne opbygning giver en lydsvag og antistatisk konstruktion. Renseprocessen foregår i et lukket arbejdskammer som kan betjenes af en operatør udefra. ”Pulverkagen" anbringes på en arbejdsrist inde i arbejdskammeret. Emnerne afblæses med genbrugt og kværnet pulver, således de frigøres fra "pulverkagen" om emnet. Afblæst pulver opsamles i en tragt i bunden og ledes igennem en finmasket filterplade, hvor det kværnes til pulver som kan genanvendes. Kværnet pulver i reservoiret kan tømmes over i en spand (til genbrug) via en tømningshane i bunden.

 

 

 

 

 


Kontakt

MUNCH I/S

Følg os på LinkedIn

Vi er naturligvis på LinkedIn hvor vi løbende opdatere i forhold til nyheder inden for DPF rensning og Industriel afblæsning.

 

Samarbejdspartnere

Se hvem vi samarbejder med.

Vores P300 Forbrændingsovn indgår i et 2-årig projekt som er støttet af Markedsmodningsfonden.

Seneste nyheder

01 sep 2015
Vi har glædet os meget til denne dag, hvor vi kan relancere vores hjemmeside i et helt nyt design. Samtidig har vi valgt at ændre vores firmanavn, så...